Kategorier
Podcast

181. Ekiv i Mall of Scandinavia

Såhär års brukar En Kvart i Veckan ge sig ut på utflykt och spela in ett avsnitt ute i verkligheten. Även i år gjorder vi detta när vi styrde kosan mot norra Europas största köpcentrum; Mall of Scandinavia. Centrumet invigdes 2015 och innehåller cirka 175 affärer och 40 restauranger. Är då detta något för ekiv? Dagen började med att Tomas läste förra årets mail från redaktionen och åkte ut till Barkarby och IKEA. Sen dess har ingen hört av honom. Nadine, Thomas och Johan lyckades åtminstone spela in någonting som liknar en genomgång av köpcentrumets innehåll och utseende.

Hej då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.