Kategorier
Podcast

106. Att fira jul igen

Granen klädd i vanlig ordning. Arne Weise på tv:n. Kalle Anka. Julkorv. Grisfot. Dans. Klappar. Tomtar. Grisar. Svin. Ångest. Julstök. Julen är här igen! Den prisade podcasten En Kvart i Veckan stinker av julstämning denna vecka.

#jul #lucia #jullök #lök #fylligalökar #julklapp #gran #aromat #gift #hyacint #rödlök #ätalök #påsk #rostadlök #purjo #ekiv #ekivfirarjul #nadine #tomas #thomas #johan #fördigsomlyssnar #tulpan #palmlök #tomastittarpåsakerochberättarvadhanser #askes #carlhampus #medspåslutet #asket #sånger #christmas #greetings #nicechrist #tungjul #juldagen #paket #påskpresent #påskägg #prisade #svenskapodcastpriset #konst&livsstil #slapp #politik #religion #tomen #hashtag #julgranitaket #kännaigen #sopa #vasastan #must #fanta #fantamust #uppförsbacke #glädjenstid #enkvartiveckan #advent #luciatåg #bakfull #storaessingen #lillaessingen #facebook #twitter #tåg #kyrka #kyrkan #ungdomar #studenter #lussa #ljusihåret #smällkaramell #tärna #lallandepepparkaksgubbe #yle #ftv #tv3 #tv4 #tjocktv #fjärrkontroll #sweden #swe #podd #podcast #finska #nintendo #tvspelpå8 #pong #gröt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.