Kategorier
Podcast

58. Att ha fel

ekivtillfinlaggEn Kvart i Veckan ska slå rekord!!! Aldrig tidigare har vi haft så många nedladdningar på en månad när det återstår ett avsnitt! För att säkra rekordet och göra det svårt att slå bestämde vi oss därför att göra det med hjälp av ödmjukhet. Hela avsnittet har ett skimmer över sig. Glädjens och respektens skimmer!

Kom igen nu!!! LADDA NER!!! LYSSNA!!!

2 svar på ”58. Att ha fel”

Nadine som ”alltid har rätt” har rätt om labiologi! Hon nämner labio från spanskan (ursprungligen latin) och att det betyder läppar, och logi som sagt är läran om, direkt översatt blir det läran om läppar, men på svenska har det blivit läran om ”att läsa” läppar. Ville bara påpeka detta då det är ganska vanligt att kvinnor har ”rätt” men att män ”inte hör” det.

Tack för rättelse! Ansvarig för Veckans Ord har blivit informerad och en rättelse kommer i framtida program. Förhoppningsvis i vår julspecial. Tveka inte att höra av dig igen om det är något liknande fel eller så.

/ekiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.